Barn är ett ämne som berör väldigt många människor. Det kan handla om huruvida man ska skaffa ungar eller inte, eller om barnuppfostran. Det finns många skilda åsikter om hur dessa områden ska bemötas och handskas med. Det är omöjligt att säga vad som egentligen är rätt eller fel.

barnVi har alla minnen från barndomen och hur det var att vara barn. Det är däremot svårare att föreställe sig hur det är att vara barn idag. Som vuxen tänker man tillbaks på sin egen barndom och tycker att det nog var lite bättre förr och att man inte var så jobbig och stökig som man ibland kan uppleva att barn är idag. Huruvida det är sant eller inte går inte att säga men det går nog ändå att säga att man förskönar sin egen barndom väldigt mycket, på gott och ont.

Barn idag och förr

Barnen bringar mycket glädje för så många människor runt omkring sig och inte bara sina föräldrar och närmaste släktingar. Det är lätt att le åt barnen som säger något roligt i en olämplig situation eller hur de resonerar om saker och ting som sker i livet så som Gud, jobb och vuxenlivet. Att vara barn är något som många saknar och vuxenlivet är inte så roligt som man trodde att det en gång skulle vara.

Oavsett ålder så kan man nog säga att det var bättre förr, innan man blev vuxen. Livet var lite enklare och det är bra att se tillbaks och minnas och att nuta av de små liven och deras barndom idag. Oavsett om man har egna barn eller inte så är det ett väldigt omdiskuterat ämne som berör alla och som man älskar att diskutera. Fast istället för att diskutera kanske man ska vara lite mer barnslig och njuta av livet så länge det varar.